Jordanläggning

Vi är inte bara din pålitliga partner när det gäller hållbara lösningar för trädgård, markarbete och vägunderhåll

Jordanläggning

Med vår nya anläggning på Lamellgatan 53 i Slottshagen, Norrköping, tar vi även emot schakt och avfall från din trädgård. Därefter komposterar vi det för att sortera fram en anläggningsjord med bra näringsvärde som är optimal för din gräsmatta och trädgård.

Tack vare vår breda kunskap får du som kund en helhetslösning genom oss, och ett fint resultat till ett överkomligt pris.

Optimal balans: Gödsel och trädgårdsavfall för näringsrik jord

Vi eftersträvar att behandla schaktmaterial till högkvalitativ anläggningsjord. Genom att blanda upp schakten med gödsel och komposterat trädgårdsavfall kan vi skapa en anläggningsjord som är perfekt balanserad med näringsämnen och organiskt material, vilket ger optimala förutsättningar för växttillväxt och hälsa.

Vår anläggningsjord är lämplig för en mängd olika användningsområden, inklusive trädgårdsanläggningar, gräsmattor, blomsterbäddar och. Vi strävar efter att leverera en produkt som uppfyller kunders förväntningar när det gäller kvalitet, hållbarhet och näringsvärde.

Schakt- och jordhantering för smidiga projekt

Utöver vår högkvalitativa anläggningsjord erbjuder vi också schakt- och jordhanteringstjänster för att underlätta projektets process. Vårt mål är att göra det enkelt för våra kunder att få tillgång till de material de behöver för sina projekt, samtidigt som vi bidrar till en hållbar och miljövänlig hantering av schaktmaterial.

Oavsett om du behöver anläggningsjord för ditt nästa trädgårdsprojekt eller om du behöver hjälp med schakt- och jordhantering, kan du lita på Mattsson Mark & Anläggning för professionella och pålitliga lösningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för ditt projekt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att förverkliga dina visioner!

Vi kommer till dig

Med vårat mobila sorteringsverk kan vi också komma ut till dig på plats, för att sortera upp eran schakt till en lättarbetad produkt utan sten och rötter.