Trädgårdsarbete

Låt oss forma marken åt dig

Trädgårdsarbete

När du vill göra i ordning, planera om eller förfina din tomtmark kan du alltid vända dig till oss. Vi har erfarenheten och allt maskineri som behövs för att utföra alla slag av tomtarbeten i Norrköping med omnejd

Tack vare vår breda kunskap får du som kund en helhetslösning genom oss, och ett fint resultat till ett överkomligt pris.

Tomtplanering, Markarbete & Schaktning

Har du nyligen fått ditt nya hus färdigbyggt och det är dags att börja fixa med tomten? Eller har du kanske precis köpt en tomt och ska förbereda för husbyggnation? 

Med vår långa erfarenhet inom markarbete och schaktning så hjälper vi dig att planera tomten precis såsom du vill ha den. Vi hjälper dig med allt från att anlägga murar, uppfarter/p-platser, schaktning för häckar och buskar, urdikning, ta bort rotvältor, finplanering och utläggning av gräsmattejord etc. 

Stensättning & Murar

Vi kan hjälpa dig med alla sorters stensättning, inklusive murar. Allt för att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö. Vi hjälper dig att gå från dina idéer till verklighet.

Oavsett om du behöver en ny uppfart, husgrund, dränering eller stenmur, kan vårt erfarna företag inom markentreprenad hjälpa dig. Vi hjälper dig att förbättra både funktion och estetik i din utomhusmiljö för större trivsel, samtidigt som du ökar fastighetens värde.

Med en passion för utomhusmiljöer och bred erfarenhet inom branschen, är vi det rätta valet för markarbeten och trädgårdsdesign i Norrköping. Vårt dedikerade team av medarbetare kombinerar expertis och kreativitet för att skapa utomhusutrymmen som inte bara är vackra utan också funktionella och hållbara.